REPARATII MONITOARE LCD


Daca aveti un monitor defect pe care vreti sa-l reparati ,cu noi va rezolvati problema in cel mai scurt timp.Putem sa remediem aproape orice defect in materie de monitoare lcd:defecte de sursa,defecte de placa logica,rescriere de  firmware,defecte de tcon.
Lucrul cel mai important este ca la primul simptom de genul: monitorul porneste greu,porneste dupa mai multe incercari, imaginea pilpie in functionare sau dispare intermitent,monitorul executa comenzi aleatoriu,nu este recunoscut semnalul  de la pc de catre monitor,sa apelati  un centru de reparatii monitoare lcd pentru o constatare macar telefonica.Astfel aveti sanse mari ca reparatia monitorului d-voastra   sa fie efectuata cu costuri minime si foarte rapid.
Firma noastra are in dotare aparatura  profesionala care garanteaza o  reparatie a monitorului de calitate si durabila.
In firma nostra se pot executa reparatii monitoare ca:acer,akura,akai, acer,benq,clatronic,samsung,lg,philips,xerox,iiama si multe altele.

PROCEDURA DE REPARATII:

Prima etapa ar fi sa ne contactati telefonic sau pe mail si sa ne expuneti problema monitorului.
Din datele furnizate de d-vostra, vom estima o reparatie a monitorului si va vom raspunde in cel mai scurt timp. i daca sinteti deacord,veti veni cu  aparatul pentru o constatare gratuita.Daca dupa constatare sinteti deacord cu pretul exact al reparatiei monitorului,atunci se va trece efectiv la reparatia acestuia.
Va acordam garantie la orice reparatie monitor lcd.